Flisearbejde og Klinkegulv arbejde i Aalborg

Gulvbelægning i køkken og badeværelse udføres af murer i Aalborg.

Stjernemurer Aalborg har stor erfaring indenfor flisearbejde og gulvbelægning. Jeg udfører gulvbelægning i både badeværelse og køkken eller hvor det ønskes.. Har du brug for gulvfliser eller vægfliser ?
Flisearbejde omfatter bl.a. opsætning af klinker og fliser på vægge og gulve i badeværelse, opsætning af klinker og fliser på vægge og gulve i køkken.flisearbejde murer aalborg

Når jeg udfører flisearbejde, rådgiver jeg gerne kunder omkring valg af størrelse og materiale på fliserne.

Når du skal have valgt gulvbelægning i køkken eller badeværelse, er mulighederne mange. Du kan vælge gulvbelægninger som f.eks. klinker, naturskifer, granit eller teglfliser.

Stjernemurer firmaet står for kvalitet af veludført arbejde. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten.

Reparation af fliser udføres også

Hos murer i Aalborg er ingen opgaver for store eller for små, og det gælder også inden for fliser. Vi lægger eller opsætter naturligvis fliser og klinker i alle henseender, men vi udskifter ligeså gerne  fliser, som er gået i stykker hjemme hos dig.

Jeg påtager mig gerne renoverings- og reparationsarbejder med fliser, og sørger altid for at levere et resultat, der holder et højt niveau. Det har du som kunde krav på, og derfor får du altid flisearbejde i topkvalitet hos Stjernemureren.

Uanset om du kun skal have lavet klinker i badeværelset, eller om du skal have lavet et omfattende flisearbejde i flere rum, klarer jeg opgaven

Du kan kontakte Stjernemurer Aalborg v/Jan Gade Jørgensen i Aalborg på tlf: 2533 4817 , hvis du ønsker information omkring flise og gulvarbejde i Aalborg og omegn.