Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.stjernemurer.dk

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger
Behandling af personoplysninger
I forbindelse med din tilmeldelse af nyhedsbrev hos Stjernemurer har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af at formidle dig nyheder.
Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”Ved at indsende ovenstående data, giver jeg hermed mit samtykke til, at Stjernemurer må behandle mine data.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din tilmelding hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på jan@stjernemurer.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine person- og samtykkeoplysninger ved tilmelding af vores nyhedsbreve (mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:
Murerfirma Stjernemurer
CVR-nr. xx9xxxxxx
Merkurvej
9200 Aalborg SV
Tlf.: +45 2533 4817
E-mail: jan@stjernemurer.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Stjernemurer’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.